Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Onea, REPLICĂ după autosesizarea Inspecţiei Judiciare: Nu am efectuat acte în dosarele ce vizau fapte săvârşite de familia Cosma

Inquam Photos / George Calin
lucian onea parchetul general

Fostul şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea, susţine, referitor la autosesizarea Inspecţiei Judiciare privind efectuarea de acte de cercetare în dosarele familiei Cosma după ce a devenit suspect într-un dosar al Parchetului General, că nu a făcut cercetări în cauzele menţionate, precizând că a formulat cerceri de abţinere.

"Nu am efectuat acte în dosarele ce vizau fapte săvârşite de familia Cosma. Într-un interval din perioada menționată am fost în concediu de odihnă și într-o deplasare în străinătate, în interes de serviciu. În prezent, sunt în concediu de odihnă. Mi- am dat demisia din funcţia de procuror şef. Am formulat cereri de abţinere", a declarat Lucian Onea pentru STIRIPESURSE.RO.

Astfel, potrivit lui Lucian Onea, acesta a fost în concediu în perioada 25  - 31 mai, pe 5 si 15 iunie, dar și în intervalul 5-6 iulie. De asemenea, de pe 23 iulie până pe 17 august magistratul suspendat este în concediu. În perioada 28-29 iunie, Onea a fost într-o deplasare, în interes de serviciu, în Olanda.

Inspecţia Judiciară verifică dacă s-a încălcat legea prin faptul că Lucian Onea, fost şef al DNA Ploieşti, ar fi continuat să se ocupe de dosarele familiei Cosma timp de două luni după ce a devenit suspect într-un dosar al Parchetului General.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.