Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Romașcanu, ATAC la un lider PNL: 'Rareș - românul roz a ajuns în politica mare pe calitățile pe care le clama: prost, imoral, ticălos, lingușitor'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Lucian Romascanu

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romașcanu, a scris, pe Facebook, a lansat un atac la adresa europarlamentarului PNL, Rareș Bogdan.

"Pentru a-și confirma propriile spuse, Rareș - românul roz a ajuns în politica mare pe calitățile pe care le clama necesare pentru această poziție: prost, imoral, ticălos, lingușitor, c..vă și obligatoriu corupt.

Nu sunt vorbele mele, sunt ale lui, nu am atacat pe nimeni folosind asemenea epitete, acum le folosesc citându-l și îmi prezint scuze cititorilor și chiar și lui, pentru că îi amintesc jignirile ce singur și le-a adus.

Citește și: Lovitură pentru PSD! Artificiul folosit de Guvernul Orban pentru a nu mai avea nevoie de votul Parlamentului în vederea prelungirii stării de alertă

Acest politician “fake” cum îl caracteriza cineva pe bună dreptate, acest Cațavencu al momentului, se vede deținătorul balanței moralei și patriotismului în politică. N-are nici trecut nici stofă pentru această auto-alocată misie, proslăvirea generalului Vlad sau a lui Gabriel Oprea sunt exemple decisive ale flexibilității de coloană a rozului român.

Fără caracter, în opoziție cu propriul partid când simte care e direcția publică, își ia periodic trompeta și luptă zgomotos pentru urechi care încă îl mai cred.

Ultima măgărie este să se refere la opozanții politici cu gentilul termen de “hahalere” pentru niște declarații de intenție legate de starea de alertă.

Premierul faliment, șeful căruia îi vrea scaunul, a comis o măgărie procedurală prelungind starea de alertă fără a solicita încuviințarea Parlamentului. Răspunderea le aparține în integralitate, atât sanitară cât și, mai ales, economică.

Rareș agreează dictatura de 20%, fără dialog, fără dezbatere, dar sfârșitul e aproape. Iar Rareș își va savura berea la Bruxelles, ca trist președinte al unui partid istorie. Istorie, nu istoric, căci legătura dintre Orban, Blaga, Turcan et comp și Brătieni este aceeași cu legătura dintre Rareș și interesul României.

Citește și: Circ total în USR! O inregistrare a fost ‘scăpată’ în spațiul public: Ciocu’ mic!

Ce ironie să te visezi român verde și să ajungi o zgaibă roz pe obrazul gros al PNLului de azi.

P.S. Ca să-mi confirme cele spuse mai sus, Rareș iar critică guvernul lui, că de ce păcănele și nu restaurante, că bine că biserici deschise etc. Rareș, fii bun și citează PSDul când te mai cerți cu propria gașcă. Hahalerelor!", a spus Lucian Romașcanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.