Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Romașcanu: Dacian Cioloș nu a fost doar Guvernul Zero, a fost Guvernul cu mult minus/ Video

cetateanul.net
Lucian Romaşcanu

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, susține că fostul premier Dacian Cioloș a condus un Guvern care lasă un mare minus în bugetul României, asta pentru că țara noastră va pierde procesul pentru Roșia Montana și va trebui să plătim despăgubiri uriașe.

”Domnul Cioloș care, când și-a terminat mandatul a fost botezat drept Guvernul Zero, acum aflăm că este Guvernul cu mult minus, în bani vorbesc, și-a asumat prin Ministra Culturii un gest de o iresponsabilitate extremă.

Pe semnătura proprie, fără să te consulți cu colegii care țineau portofolii importante : Economie, să zicem, cel puțin... Energie. Să ieși, să trimiți dosarul la UNESCO, asta nu numai istoria va judeca, ci și autoritățile competente.

Domnul Cioloș, văd că apare, dispare, apare, dispare. Când e ceva de pescuit, hop și dânsul pe la televizor. Când nu e nimic de câștigat, se retrage cu pensia specială respectivă la el acasă.

A distrus-o cu subvențiile, a stricat-o cu subscripția și cu Cumințenia. Urmașii și prietenii dumnealui au luat vaccinuri cât să vaccinăm planeta. A făcut prostiile cu Roșia Montană

Una din obligațiile Gabriel Resources din contract era să-și obțină licențele.

Au folosit orice argument pe care îl puteau folosi, că statul român se opune investițiilor. Și ce putea fi mai la îndemână decât faptul că, uite, domnule, au băgat-o în UNESCO special, să ne împiedice pe noi. Deci, un argument servit de niște oameni pe care, repet, nu-i consider tâmpiți. De ce au făcut-o, rămâne de văzut.

Elanul ăsta de a proteja orice, mie nu îmi sună corect. Înainte de Corina Șuteu a fost Vlad Alexandrescu, care cu markerul pe hartă a spus, domnule, cam asta ar trebui să fie zona protejată.

Salvarea asta s-a transformat dintr-un scop nobil în ceva cu multe ghilimele, pentru că la Roșia Montana n-au salvat nimic.

USR-ul a fost un câștigător pentru că s-a poziționat pe un val de protecție, ecologic, obținând pe acest tip de mesaj și cu mult televizor și platforme sociale în spate, un scor la care nu s-a așteptat nimeni la alegerile anterioare.

 

Lumea a crezut, dar cred că lumea s-a trezit. Și va cere cu aceleași sticle în asfalt să și plătească cei care au greșit, așa cum au cerut cu sticlele în asfalt să se oprească acest lucru.”, susține Lucian Romașcanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.