Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Sânmărtean, noul atrenor secund al naționalei U21

www.agerpres.ro
Sânmărtean

Fostul internaţional Lucian Sănmărtean va face parte din stafful tehnic al naţionalei Under-21 a României, condus de selecţionerul Daniel Pancu, în funcţia de antrenor secund, la fel ca şi Răzvan Rotaru, a anunţat, miercuri, Federaţia Română de Fotbal.

În 2018, Lucian Sănmărtean a preluat rolul de manager sportiv al loturilor naţionale de juniori ale României, iar din 2021 a reprezentat România U20 ca şef de delegaţie, conform agerpres.

Ca jucător, Sănmărtean a evoluat în cariera sa la Gloria Bistriţa, Panathinaikos, Utrecht, FC Vaslui, Steaua, Al-Ittihad, Pandurii Tg. Jiu, Al-Taawoun şi FC Voluntari. A îmbrăcat tricoul naţionalei de 21 de ori, inclusiv la Campionatul European din 2016.

"Sunt fericit pentru că am onoarea să reprezint din nou România, de a fi din nou pe gazon atunci când se intonează imnul naţional. Pentru mine, echipa naţională are un loc special în sufletul meu. Sunt convins că împreună, staff şi jucători, putem crea o unitate de grup la România U21, cu care să obţinem ceea ce cu toţii ne dorim, calificarea la Campionatul European U21 din 2025.", a declarat Lucian Sănmărtean, conform site-ului FRF.

Naţionala U21 a României începe în septembrie o nouă campanie pentru calificarea la un turneu final, EURO U21 din 2025. Tricolorii fac parte din Grupa E, alături de Elveţia, Finlanda, Albania, Muntenegru şi Armenia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.