Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luciano Spalletti a fost dat afară de AS Roma

www.agerpres.ro
Luciano Spaletti

AS Roma, echipa portarului român Bogdan Lobonț, a anunțat marți că a renunțat la serviciile antrenorului Luciano Spalletti, sub conducerea căruia gruparea "giallorossa" s-a clasat pe locul secund în campionatul Italiei, obținând calificarea în viitoarea ediție a Ligii Campionilor la fotbal, informează AFP.

Spalletti a sosit la AS Roma în ianuarie 2016, după ce formația din capitala italiană s-a despărțit de tehnicianul francez Rudi Garcia.

Antrenorul italian se afla la cel de-al doilea său mandat la AS Roma, pe care a mai pregătit-o între 2005 și 2009, când a reușit să cucerească două Cupe ale Italiei, acestea fiind, de altfel, ultimele două trofee din palmaresul grupării de pe Stadio Olimpico, anunță Agerpres.

Citește și: Declarații incredibile în Italia: 'Sper ca avionul lui Juve să se prăbușească' - VIDEO

În acest sezon, AS Roma a acumulat 87 de puncte, cel mai mare total din istoria sa, însă nu a putut contesta superioritatea campioanei Juventus Torino. Sezonul a fost marcat, de asemenea, de eliminarea dezamăgitoare în semifinalele Cupei Italiei, în fața "eternei rivale" Lazio, precum și în optimile de finală ale Europa League, în fața francezilor de la Olympique Lyon.

Munca lui Spalletti a fost marcată de raporturile tensionate cu Francesco Totti, idolul Romei, care a disputat duminică ultimul său meci pentru echipa din capitala italiană. Antrenorul a avut, totodată, o relație complicată cu presa sportivă, omniprezentă în jurul echipei AS Roma.

Conform presei italiene, Luciano Spalletti ar putea fi numit antrenor la formația Internazionale Milano.

Pentru AS Roma, cel mai vehiculat nume este cel al fostului său jucător Eusebio Di Francesco, care a pregătit-o în acest sezon pe Sassuolo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.