Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucrări de anvergură în nordul județului Vâlcea/ Constantin Rădulescu, președintele CJ Vâlcea: Începem un nou drum al Nordului! (VIDEO)

Captura facebook
Constantin Radulescu

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, anunță lucrări de amploare în nordul județului. Prin aceste lucrări va fi facilitate accesul turiștilor către obiective importante care acum sunt mai greu de atins - astfel Lacul Petrimanu, Valea Latoriței, salba de pensiuni din zona Ciunget și spre Cascada Mireasa va fi mai ușor de ajuns de acum. Lucrările au început deja prin turnarea de covor asfaltic pe DJ 701D în Zona Ciungetu, Comuna Malaia:

”Asfalt nou, la Malaia! Astăzi, 6 aprilie 2021, am început asfaltarea pe DJ 701D, în zona Ciungetu, comuna Malaia. Lucrăm cu asfalt de la noua stație din dotarea RAJDP, un asfalt de calitate, așa cum ne dorim să avem pe toate drumurile județene.

Chiar dacă anul acesta am primit cu 5 milioane de lei mai puțin pentru drumurile județene, sunt alături de comunitatea din Malaia, de primarul Gheorghe Dinculescu, și vom continua lucrările de asfaltare pe acest drum, unul dintre cele mai frumoase drumuri turistice din Vâlcea.

Ne-am propus ca, anul viitor, să avem acest drum asfaltat, din DN7 A, pe Valea Latoriței și până la Ciungetu.

Am inceput un nou drum al nordului de judet. Drumul asigura accesul catre o salba de pensiuni din zona Ciunget si catre Lacul Petrimanu. Pe acest drum cei iubitori de munte vor gasi cascada Mireasa si o serie de cascade unice in tara.”, a anunțat președintele CJ Vâlcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.