Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucrări în sectoarele 2 și 3 precum și în comuna Dobroești - Apa Nova București își cere scuze pentru disconfortul creat

Apa Nova

Echipele operaționale Apa Nova intervin cu promptitudine în cursul zilei de astăzi, 05.08.2019 pentru limitarea efectelor pierderii de apă și remedierea unei avarii cu pierdere mare de apă apărute pe artera magistrală de distribuție a apei potabile prin care sunt alimentați locuitorii din sectorul 2 și 3 precum și din localitatea Dobroești.

Urmare a acestei avarii, în perimetrul branșamentelor afectate se va întrerupe temporar livrarea apei potabile către consumatorii din localitatea Dobroești. De asemenea, este posibil ca temporar să apară o ușoară creștere a turbidității apei în cartierul Industriilor (în perimetrul șos. Gării Cațelu, Drum Între Tarlale, str. Ghețu Anghel, str. Zarzărilor, str. Soldat Constantin Drăgan, șos Industriilor, șos. Dudești - Pantelimon) și în perimetrul străzilor Morarilor, șos. Pantelimon și șos. Vergului.

Echipele Apa Nova vor lucra non stop până la remediere, astfel încât să se reducă la minimum intervalul în care consumatorii sunt afectați.

Durata estimată a intervenției este de circa 10 ore (până la ora 02:00, 6.08.2019) însă echipele Apa Nova București fac eforturi susținute pentru a reduce la minim timpul de remediere și impactul asupra locuitorilor.

Apa Nova București își cere scuze pentru disconfortul creat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.