Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludogoreţ a învins Botev Plovdiv, scor 3-2, într-un meci spectaculos început de Cosmin Moți

www.agerpres.ro
Cosmin Moți

Ludogoreţ a învins Botev Plovdiv, scor 3-2, într-un meci spectaculos. Gazdele au condus cu 2-0, dar echipa lui Moţi, Keşeru şi Dragoş Grigore a revenit în ultima jumătate de oră şi s-a impus cu 3-2, scrie Mediafax.

Yusein a deschis scorul pentru Botev Plovdid în minutul 8, iar Nedelev a majorat avantajul gazdelor după nici 15 minute. Keşeru şi Moţi au încasat câte un cartonaş galben până la pauză, iar Ludogoreţ n-a reuşit să puncteze. Totul s-a schimbat după pauză. Mahlangu a intrat în locul lui Dyakov, iar Ludogoreţ a început revenirea. Totul a fost început de Moţi, care a punctat în minutul 58, când a înscris de la 11 metri. Mahlangu a egalat în minutul 62, când a punctat din pasa lui Lukoki. Marcelinho a marcat pentru 3-2 în minutul 89, după o pasă a lui Mahlangu.

Citește și: CSM Focşani este surpriza debutului în Liga Naţională, reuşind să urce pe primul loc după primele trei etape

Ludogoreţ se află pe locul 3 după nouă etape, cu 20 de puncte. Levski şi ŢSKA Sofia împart primul loc, ambele având 22 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.