Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban a EXPLODAT după moțiunea PSD: 'Nu le e rușine baronilor? O asemena colecție de minciuni, de date falsificate, n-am văzut în istoria moțiunilor'

Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban

Premierul României, Ludovic Orban, se arată revoltat de faptul că PSD a depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului pe care îl conduce. Liderul PNL susține că reprezentanții PSD mint în documentul intitulat "Guvernul PNL, de la pandemie la pande-mită generalizată. Belşug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor".

Citește și: PREMIERĂ pentru România: a fost realizată prima transfuzie de plasmă hiperimună

„O asemena colecții de minciuni, de date falsificate n-am văzut în istoria moțiunilor de cenzură de 30 de ani. La ora actuală la 10 august numărul de angajați este de peste 5 milioane de angajați. Noi avem mai mulți angajați înainte de pandemie. În România salariul mediu net este de mai mare acum. Noi am crescut cu 5% salariul mediul net.

E o minciună gogonată scrisă de acești indivizi care nu înțeleg nimic. Noi timp de 20 de zile n-am avut posibilitatea să dispunem măsuri de împiedicare a virusului. Nu le e rușine baronilor PSD?”, a declarat Ludovic Orban pe holurile Parlamentului.

Data dezbaterii şi votului asupra moţiunii încă nu este decisă, deşi potrivit Constituţiei, acestea ar trebui să aibă loc la trei zile de la prezentarea în Parlament. Premierul Orban a declarat că este posibil ca Guvernul să sesizeze un conflict juridic de natură constituţională la CCR în legătură cu depunerea moţiunii de cenzură în vacanţa parlamentară. La rândul său, liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu spune că există atât varianta de a aştepta o decizie a Curţii Constituţionale, cât şi cea de a grăbi votul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.