Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban: A fost pus pe SICAP anunţul de licitaţie pentru proiectarea şi execuţia lărgirii DN7 Bâldana-Titu la 4 benzi

licitatie electronica

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la Centrul Tehnic Titu al Renault, că a fost pus pe SICAP anunţul de licitaţie pentru proiectarea şi execuţia lărgirii DN7 Bâldana-Titu la patru benzi.

Orban a subliniat că o consideră drept datorie personală această investiţie, discutată încă din 2008, când a fost prezent în calitate de ministru al Transporturilor la începerea lucrărilor de construcţie a centrului de la Titu.

"Am o datorie, pe care o consider o datorie personală, atunci când am discutat despre realizarea acestei investiţii, una dintre condiţiile din memorandumul pe care l-am semnat cu Renault a fost lărgirea la patru benzi a DN7 de la Bâldana-Titu şi pot să vă anunţ astăzi că, după 12 ani de când am plecat de la Ministerul Transporturilor, astăzi a fost pus pe SICAP anunţul de licitaţie pentru semnarea contractului de proiectare şi de execuţie a proiectului de lărgire a DN7 de la Bâldana la Titu", a spus Orban.

Citește și: Klaus Iohannis: ‘Începând din 1 iunie se redeschid terasele, se va putea merge la plajă și se pot organiza spectacole în aer liber’

Premierul Ludovic Orban a vizitat, joi, Centrul Tehnic Titu al Renault. El a fost însoţit de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, şi ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.