Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban a răbufnit după ce a auzit ce proiect pregătește PSD: 'PNL a majorat alocațiile pentru copii, aproape le-a dublat'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, referitor la posibilitatea ca PSD să depună un proiect de lege pentru dublarea alocațiilor pentru copii, că PNL a fost cel care le-a majorat, aproape le-a dublat.

„Știți foarte bine că PNL a majorat alocațiile pentru copii, aproape le-a dublat. De asemenea PNL a înaintat proiectul de lege de indexare anuală, de creștere practic a cuantumului alocațiilor pentru copii”, a afirmat Ludovic Orban, întrebat ce crede despre faptul că PSD vrea dublarea alocațiilor pentru copii și dacă astfel ar crește deficitul bugetar, conform Mediafax.

CUTREMURĂTOR Licitaţii DURE pentru posturile DRPD - Interesaţii ofereau până la zece mii de euro și sponsorizarea campaniilor PSD

Marcel Ciolacu a declarat că are impresia că Guvernul ar vrea să își asume răspunderea pe bugetul de stat. Președintele Camerei Deputaților a adăugat că PSD vrea dublarea alocațiilor copiilor și va amenda legea bugetului, la fel cum a făcut PNL anul trecut.

Liderul interimar al PSD a adăugat că social-democrații vor avea amendamente la legea bugetului pe anul viitor, printre care dublarea alocațiilor copiilor. Dacă vor fi respinse amendamentele, PSD va avea un proiect de lege în acest sens.

Parlamentul a votat, în februarie, în plen reunit, un amendament al PNL la bugetul de stat care prevede majorarea alocației copiilor, cu vârsta cuprinsă între 2 și 18 ani, de la 84 de lei la 150 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.