Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, acuzații grave la adresa lui Marcel Ciolacu: Îl acuz de manipularea bursei și trădarea intereselor României

G4Media
Ludovic Orban

Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat duminică, despre decizia în cazul Roşia Montană că îl acuză pe premierul Marcel Ciolacu de manipularea deliberată a bursei în cazul Roşia Montană, informează News.ro.

"Lansez o acuzaţie, pe lângă acuzaţia de trădare a intereselor României care a fost făcută de Ciolacu, Îl acuz pe Ciolacu de manipularea deliberată a bursei”, a spus liderul Forţa Dreptei, la B1 TV.

Fostul premier a precizat că preţul acţiunilor Gold Corporation, compania listată la bursa din Toronto, pe toată această perioadă a declaraţiilor şi campaniei care a fost declanşată de declaraţiile publice ale lui Marcel Ciolacu, au crescut de la 045 la 087, aproape s-au dublat.

”Dacă dumneavoastră îmi spuneţi că nu este nicio legătură între creşterea preţurilor acţiunilor şi declaraţiile lui Ciolacu şi a altor oficiali români.Această afacere Gold Corporation a fost marcată de intense speculaţii bursiere”, a mai arătat Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.