Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban afirmă că Guvernul ar putea aloca fonduri pentru centrul de recuperare şi reabilitare pentru militarii români care au fost în teatrele de operaţii

Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban anunţă că Guvernul este dispus să aloce fonduri pentru realizarea unui centru în care militarii români care au participat în teatrele de operaţii să poată beneficia de recuperare şi de reabilitare. Orban a precizat că se ia în discuţie posibilitatea finanţării unui astfel de centru din fonduri europene, anunță news.ro.

Ludovic Orban a declarat, joi după-amiază, într-o conferinţă de presă, că a discutat cu reprezentanţii militarilor care au participat la misiuni în străinătate şi că susţine ridicarea unui centru în care aceştia să poată participa la activităţi de recuperare.

Citește și: Dan Barna tună și fulgeră: ‘Vechile partide PSD, PNL şi UDMR au boicotat referendumul Fără Penali’

"Au sprijinul nostru. Vom găsi o posibilitate. Ei au avut discuţii inclusiv cu domnul ministru Boloş pentru a căuta o formă de finanţare pe fonduri europene. Dacă nu reuşim să găsim o axă de finanţare, vom ajuta de la bugetul de stat”, a afirmat primul ministru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.