Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban: Am oprit creșterea cazurilor de coronavirus, ba chiar e o tendință de plafonare, dar nu putem spune că am intrat pe platou / VIDEO

Digi24
Orban-covid

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, că a existat un risc în ultimele doua saptamani de intrare pe o progresie geometrica în ceea ce privește înmulțirea cazurilor de coronavirus, dar că în urma restricțiilor introduse de Guvern creșterea s-a oprit și este „o oarece tendinta de plafonare” a numarului de noi cazuri.

„Trebuie sa va spun, sigur, prudent, ca a existat un risc in ultimele doua saptamani de intrare pe o progresie geometrica. Pe rezultatele testarilor din ultimele 5 zile constatam ca am oprit aceasta crestere ba chiar e o oarecare tendinta de plafonare a numarului de cazuri, dar nu putem spune inca daca am intrat pe platou. Obiectivul nostru este sa intram cat mai rapid pe platou, tocmai din acest motiv am decis sa suplimentam masurile. Urmarim acum cu maxima atentie efectele”, a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban a precizat că starea de alertă va fi prelungită, dar fără restricții noi. „În ceea ce privește prelungirea stării de alertă, nu vom introduce măsuri de restricție suplimentară. Considerăm că la ora actuală avem, practic, instrumentele la dispoziție pentru a putea opri creșterea numărului de cazuri”, a mai spus Orban.

Citește și: Ungaria își modifică Constituția și încinge spiritele: familia este alcătuită din femeie și bărbat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.