Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban: Am plătit amenda maximă! Mi-am adus aminte de Ghișeul.ro

Inquam Photos / George Calin
orban parlament orban masca

Premierul Ludovic Orban susține că a vrut neapărat să plătească amendă, după ce a fost surprins fără mască și fumând în sediul Guvernului. Orban a spus că a vrut, inițial, să plătească amenda la CEC Bank, dar ulterior și-a adus aminte de Ghișeul.ro.

”Tema demisiei a fost promovată de PSD, de Eugen Teodorovici, de Cristian Vasilcoiu, care cred că este sursa zero a campaniei. Eu le spun să ridice piatra doar cei care consideră că n-au greșit, dar vă spun că o piatră venită dinspre PSD nu mă va lovi pe mine.

Odată ce a apărut această fotografie, am considerat că este normal să plătesc amenda. Aici este o chestiune la amendă: cu cât omul care o funcție mai înaltă, cu atât amenda trebuie să fie mai mare. A venit agentul la mine, mi-a întocmit procesul verbal și am plătit amenda maximă, așa mi s-a părut normal.

M-am gândit cum să plătesc amenda. Inițial, m-am gândit să o plătesc la CEC, dar era închis fiind sâmbătă. Ulterior, mi-am adus aminte de Ghișeul.ro și am plătit acolo. A funcționat foarte bine.”, a spus Ludovic Orban, la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.