Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban AMENINȚĂ: 'PNL va avea pregătită suliţa pentru a răpune balaurul roşu'

Ludovic Orban, propus vicepresedinte al Camerei Deputatilor

Liberalul Ludovic Orban este convins că la viitoarele alegeri PNL va avea pregătită suliţa pentru a răpune ''balaurul roşu''.

''După zăpada mieilor vin vremuri bune pentru PNL. Trebuie numai să ne alegem cu înţelepciune conducătorii, trebuie, după aceea, ca cei pe care i-am ales să nu-i lăsăm să facă ce vor şi să-i tragem de mânecă de fiecare dată când greşesc. Trebuie să ne recăpătăm demnitatea, încrederea, să ne recăpătăm credibilitatea mesajului. (...) Şi pentru că astăzi este Sf. Gheorghe, am convingerea că PNL, la momentul viitoarelor alegeri, va avea lancea, suliţa pregătită pentru a răpune balaurul roşu'', a spus Orban, prezent la şedinţa Consiliului de coordonare judeţean al PNL Cluj, conform Agerpres.

Citește și: Victor Ponta dezvăluie unde 'a dispărut': Acuzații DURE lansate de fostul premier

De asemenea, el s-a declarat convins că armonia şi înţelegerea vor deveni regulă în partid.

''Eu cred în destinul PNL. Aşa cum Emil Boc (...) a răspuns prin victoria absolut strălucită de la alegerile din 2012 pentru funcţia de primar, la fel cred că PNL are forţa de a renaşte. Vă felicit pentru înţelegerea, armonia şi unitatea de care daţi dovadă. Unul dintre motivele pentru care cred în PNL este că-i văd alături pe Emil Boc şi pe Marius Nicoară, care au fost, în 2012, protagoniştii unei bătălii neadevărate, epopei, şi împreună cred că au luat vreo 100.000 de voturi din vreo 114.00, adică aproape 90% din voturile clujenilor. Şi, când îi văd împreună şi într-o relaţie atât de armonioasă şi prietenească, am convingerea că în PNL această armonie şi înţelegere va deveni regulă'', a mai spus liberalul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.