Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Ludovic Orban le cere angajaților din ministere să-l ajute pe Cristian Ghinea la PNRR: 'Trebuie pusă expertiza ministerelor pe linie'

Facebook
Ludovic Orban

Liderul PNL, Ludovic Orban, susține că e nevoie de întreaga expertiză a angajaților din ministere astfel încât programul PNRR să poată fi implementat cât mai ușor și eficient. Programul PNRR este coordonat în România de ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea.

„În ceea ce privește PNRR sigur că avem primele observații de la EU. În funcție de asta vom discuta chiar azi cu domnul președinte Klaus Iohannis. Evident, o să trebuiască să-l adaptăm și îmbunătățim ca să fie aprobat cât mai repede posibil.

Nu împărtășesc modul în care a fost anunțat în spațiul public. Sunt cîteva lucruri pe care Comisia crede că trebuie pregătite minuțios. Urmează ca să dezbatem la nivelul coaliției îmbunătățirea acestui plan.

Discuția a fost de fiecare subeict în parte, că trebuie asigurat suport tehnic pe linie. Când ai nevoie de anumite puncte de vedere trebuie pusă expertiza ministerelor pe linie.

Procesul de negociere se derulează în toate țările, propune un dialog amplu, iar obiectivul nostru e să-l aducem cât mai repede în canoanele stabilite în regulament”, a spus Ludovic Orban.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.