Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, anunț BOMBĂ după consultările cu Iohannis: Vom iniția procedura de revizuire a Constituției

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, anunță modificarea Constituției, după discuțiile cu președintele Klaus Iohannis pe tema referendumului pe Justiție.

Citește și: DETALII de culise - De ce au fost AMÂNATE negocierile pentru șefia Parchetului European

"Atacul infractorilor asupra justiției trebuie să înceteze! Trebuie corectate toate stricăciunile făcute de PSD-ALDE în justiție. PNL este alături de președintele României și va susține cu toată forța acest referendum.

Alături de președinte, chemăm toți românii să decidă clar că infractorii din România nu pot scăpa de infracțiunile de corupție, indiferent de puterea care este în România.

Dacă referendumul va trece este necesară o revizuire a Constituției pentru a completa articolele care privesc dreptul persoanelor de a alege și de a fi alese. Votul va fi transpus prin procedura de revizuire a Constituției. O vom iniția peste tot unde va fi necesar și vom recurge și la proceduri de modificare a cadrului legislativ. În privința ordonanțelor de urgență, PNL a inițiat un proiect care să permită contestarea ordonanțelor și de alte instituții decât Avocatul Poporului.

Am încredere că deși acest Parlament care susține infractorii și este total împotriva justiției, românii vor ști la alegerile viitoare să aleagă un legislativ care să modifice legislația în acord cu nevoile țării",a  declarat Ludovic Orban după consultările cu Klaus Iohannis.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.