Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, anunț de ultimă oră: Săptămâna aceasta analizăm noi măsuri

Inquam Photos/ Octav Ganea
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a anunțat luni că săptămâna aceasta va analiza noi măsuri pentru cetățenii străini care sosesc în România.

„Facem o analiză pe fiecare ţară şi vom decide în Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. (...) Sunt restricţii obişnuite. Noi am aşteptat că la nivelul Comisiei Europene există o dezbatere în care se încearcă adoptarea unor măsuri comune la nivel european pentru situaţiile de răspândire a virusului. Săptămâna aceasta vom analiza evoluţiile din fiecare ţară şi vom decide măsurile. Analizăm posibilitatea de a utiliza şi noi modalitatea de testare, adică să înlocuim perioada de carantinare de 14 zile în cazul în care se efectuează un test negativ. Suntem în discuţii şi în cursul acestei săptămâni vom lua o decizie”, a spus Orban.

Întrebat dacă ia în calcul și reînchiderea restaurantelor, premierul a afirmat: „Nu, m-ați întrebat de restricții pentru cetățenii din alte țări cu un nivel ridicat de răspândire al epidemiei. În ceea ce privește măsurile interne, sunt cele care sunt în vigoare”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.