Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban anunță ce se va întâmpla în cazul senatorului Eugen Pîrvulescu, inculpat într-un dosar de la DNA

Inquam Photos/ Octav Ganea
negocieri coalitie orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi că se va proceda conform prevederilor statutare în cazul preşedintelui organizaţiei PNL Teleorman, senatorul liberal Eugen Pîrvulescu, inculpat într-un dosar de la DNA.

"Am înţeles că e luată decizia de control judiciar, vom proceda conform prevederilor statutare", a precizat Orban întrebat pe această temă.

Cât priveşte posibilitatea ca Eugen Pîrvulescu să se autosuspende din PNL, Orban a spus că aceasta ar putea fi o variantă.

"Are această variantă ca să nu trebuiască să luăm noi o decizie", a punctat Orban, prezent la ceremonia de Ziua Imnului Naţional organizată în Piaţa Tricolorului din Capitală.

Săptămâna trecută, procurorii DNA - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile faţă de senatorul PNL de Teleorman Eugen Pîrvulescu.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis AGERPRES, Eugen Pîrvulescu este acuzat de săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei sau autorităţii de către o persoană ce deţine o funcţie de conducere într-un partid, într-un sindicat sau patronat ori în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.