Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban apasă pedala anticipatelor - mesaj DUR către parlamentari: 'Parlamentul nu mai poate să țină prizonieră întreaga societate'

captura Digi 24
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, după ședința Biroului Executiv, întrebat ce mesaj are pentru parlamentari, că Parlamentul nu mai poate să țină prizonieră întreaga societate și astfel se impune organizarea alegerilor anticipate.

„Obiectivul fundamental al PNL este acela de a asigura o bună guvernare a României, de a permite un cadru democratic instituțional care să susțină adoptarea și implementarea marilor reforme de care are nevoie România, care să susțină democratizarea, modernizarea României, un amplu program de dezvoltare accelerată a țării. Acest lucru nu este posibil cu actualul Parlament. Obiectivul nostru nu poate fi realizat decât dacă puterea revine la deținătorii legitimi ai acestei puteri publice, care sunt cetățenii români, prin intermediul alegerilor anticipate. Asta le voi explica parlamentarilor. Să înțeleagă faptul că Parlamentul nu mai poate să țină prizonieră întreaga societate”, a spus Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.