Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, apel la ministere în contextul stării de alertă: 'Trebuie să fie mobilizate la maxim'. Ce avertisment are pentru români

Facebook
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a anunțat luni, în ședința de Guvern, că proiectul de hotărâre privind declararea stării de alertă va fi trimis Parlamentului și a solicitat tuturor instituțiilor să fie mobilizate la maxim pentru a asigura respectarea regulilor, lansând și un avertisment.

„Hotărârea de Guvern conține trei anexe. (...) Hotărârea de Guvern, odată adoptată, va fi trimisă Parlamentului pentru a încuviința starea de alertă și toate măsurile care se dispun în cadrul stării de alertă. În următoarea perioadă, toate ministerele, toate autoritățile care se află în subordinea sau în coordonarea ministerelor, trebuie să fie mobilizate la maxim. (...) Cu cât controlăm mai bine răspândirea virusului, cu atât șansa de a reveni la normalitate este mai mare. Pentru ca să putem adopta noi măsuri de relaxare începând cu data de 1 iunie trebuie ca în perioada aceasta măsurile de relaxare pe care le-am adoptat să nu genereze o creștere semnificativă a numărului de persoane infectate”, a spus Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.