Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, atac voalat la adresa lui Victor Ponta: 'Nu este altceva decât un lacheu al lui Dragnea'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat luni că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului va fi depusă pe 20 iunie, adăugând că orice parlamentar care nu va susţine acest demers "nu este altceva decât un lacheu al lui Dragnea", lansând astfel un atac voalat la adresa lui Victor Ponta, care a anunțat deja că nu va vota împotriva Guvernului Dăncilă.

"Orice parlamentar, indiferent în ce partid politic se găseşte, va fi supus unui examen de conştiinţă - vrea binele acestei ţări, vrea ca România să revină pe drumul cel bun, îşi doreşte un nou început pentru România care să permită reaşezarea României pe baze democratice şi cu statutul de ţară europeană şi de membră a NATO sau preferă ca lucrurile să continue aşa cum merg astăzi. Orice parlamentar trebuie să treacă acest examen de conştiinţă, orice parlamentar care nu va susţine moţiunea de cenzură nu este altceva decât un lacheu al lui Dragnea şi, de fapt, acceptă ca Dragnea să-şi bată joc de România şi acceptă ca România să fie scoasă de pe traiectoria normală de dezvoltare, democraţie, apartenenţă la UE şi la NATO. (...) Moţiunea de cenzură o vom depune pe data de 20 (iunie - n.r.)", a declarat Orban, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Ministrul Transporturilor vine cu noi explicații, după declarațiile care au născut un scandal uriaș

Săptămâna trecută, Victor Ponta a susținut, într-un interviu acordat HotNews, că în acest moment moțiunea de cenzură a PNL nu are nicio șansă să treacă, iar parlamentarii partidului său nu o vor vota.

„Azi, când vorbim, nu e nicio șansă ( să treacă moțiune-n.r.) și nici nu vom vota moțiunea. Pentru ce să faci o moțiune în care să zici să o dăm jos pe Dăncilăcă nu e bună - până aici sunt de acord, total, e un dezastru Dăncilă - și să vină Ludovic Orban, de ce? Care este programul economic, care este sprijinul politic, care e echipa de ministri? Nu va crede nimeni”, a spus Victor Ponta. 

Liderul Pro România a adăugat că, matematic și politic, fără voturi din interiorul PSD moșiunea de cenzură nu poate să treacă, ba, mai mult, îl va întări pe Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.