Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban dă de PĂMÂNT cu Florin Cîțu: Este culmea perfidiei și chiar lipsei de bun simț!

Facebook
Ludovic Orban

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune, marți, că Parlamentul a îmbunătățit proiectul legii consumatorului vulnerabil, pentru că termenul de aplicare din proiectul guvernului era 1 septembrie 2022: „Culmea e că vine premierul și mă ceartă pe mine... Culmea perfidiei și chiar lipsei de bun simț”, scrie Mediafax.

Citește și: VIDEO - Orban îl acuză pe Cîțu pentru picajul PNL: Suntem aproape la fel de jos cum eram în 2017

„Dacă stăteam după răspunsul guvernului, așteptam până în 2022 să aplicăm Legea consumatorului vulnerabil. Proiectul de lege aprobat în ședința de guvern prevedea ca termenul de aplicare a legii să fie 1 septembrie 2022. Noi în Parlament am aplicat termenul și se aplică din iarna asta. Culmea e că vine premierul și mă ceartă pe mine, președintele Camerei Deputaților, că nu grăbim adoptarea legii și că nu adoptăm măsurile, în condițiile în care ei, în guvern, au stabilit că se aplică de la 1 septembrie 2022. Este culmea perfidiei și chiar lipsei de bun simț”, spune Ludovic Orban în ședința PNL Ialomița, în timp ce își prezenta moțiunea cu care se prezintă la congresul din 25 septembrie.

El apreciază că legea „a ieșit mai bună din Parlament decât proiectul guvernului”.

„La ora actuală toate companiile se confruntă cu o pierdere a competitivității care se datorează cu o creștere dramatică a prețului la energie electrică și la gaze. Consumatorul casnic încă nu simte creșterea prețurilor la energie electrică și la gaze, mai ales la energia electrică, dar companiile simt deja”, adaugă Orban.

Premierul Florin Cîţu declara pe 6 eptembrie că este pregătit să îşi asume răspunderea pe Legea consumatorului vulnerabil, în cazul în care Parlamentul României nu aprobă această lege într-o săptămână.

Legea consumatorului vulnerabil a fost adoptată pe 7 septembrie în Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.