Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, despre 'cadoul' primit de la PSD: 'Nu am încredere în PSD nici măcar când pare că face daruri' (VIDEO)

gov.ro
ludovic orban

Premierul Ludovic Orban s-a arătat circumspect după ce pe ordinea de zi a Camerei Deputaților au fost introduse mai multe proiecte ale PNL, printre care abrogarea pensiilor speciale. ”Nu am încredere în PSD nici măcar când pare că face daruri”, a spus el, potrivit Mediafax.

”A fost foarte interesant că au fost introduse proiectele PNL. Mi-e greu să înțeleg. Nu am avut nicio discuție cu ei. O vorbă străveche, după Troia, spune să nu ai încredere nici când îți fac daruri. Același lucru îl spun și eu: nu am încredere în PSD nici măcar când pare că face daruri, adică pune pe ordinea de zi proiecte de lege ale PNL”, a declarat Ludovic Orban.

El a mai spus că așteaptă să vadă cum votează PSD.

”Oricum, dacă nu trece legea PNL privind recursul compensatoriu - aici e posibil să fie și o reacție la presiunea pusă prin anunțul privind asumarea răspunderii - atunci se va regăsi în textul pentru care ne asumăm răspunderea”, a adăugat premierul.

Camera Deputaților a introdus pe ordinea de zi a plenului de miercuri mai multe proiecte de lege, printre care abrogarea recursului compensatoriu, abrogarea pensiilor speciale, eliminarea supraacizei la carburanți și cel privind transportului județean de călători.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.