Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban despre fuziunile pregătite de PNL cu PMP și ALDE: În România nu mai există o forță de dreapta

Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban anunta Forta Dreptei

PNL se pregătește să absoarbă ALDE și PMP, fuziuni care s-ar putea finaliza în cursul acestui an. Tot pe partea dreaptă a eșicherului politic se construiește o nouă formațiune Forța Liberală, condusă de Ludovic Orban și formată exclusiv din oameni plecați din PNL.

Întrebat în ce măsură formarea unei structuri mamut pe partea dreaptă ar afecta șansele partidului său, Ludovic Orban a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, că nu există o astfel de problemă pentru el, asta pentru că, în opinia sa, PNL nu mai este un partid de dreapta, din moment ce se află într-o alianță cu PSD.

”Noi construim o formațiune politică de centru-dreapta, o formațiune politică puternică, care să reprezinte cetățenii înreprinzători, oamenii care cred în valorile liberale. O formațiune nu poate să fie de dreapta, atâta timp cât este într-o guvernare cu PSD, atâta timp cât au trădat electoratul liberal aducând PSD pe post de vioara întâi la guvernare.

La ora actuală nu există nicio forță politică de dreapta, centru-dreapta în România. Obiectivul nostru este construim o forță politică care să asigure reprezentarea corectă a electoratului, a oamenilor

Sub nicio formă pe noi nu ne afectează aceste fuziuni,.

Conducerea PNL și Klaus Iohannis au trădat alegătorii prin aducerea PSD-ului la guvernare și aducând PSD-ul în postură de conducător al guvernării.”, a declarat Ludovic Orban, pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.