Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, despre petrecerea de Revelion: 'Un mesaj foarte simplu'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban masca

Premierul Ludovic Orban le-a transmis celor care participă la diverse petreceri în această perioadă că pot amâna "dorinţa de a se distra" şi a subliniat că, de Revelion, oamenii se vor putea caza în hoteluri, însă petrecerile private vor fi interzise.

"Să nu mai participe. Un mesaj foarte simplu. Putem să mai amânăm un pic dorinţa de a ne distra sau ne putem distra într-un mod în care să nu se pună în pericol sănătatea. Faptul că se organizează astfel de petreceri riscă să pună în pericol sănătatea. În general, foarte mulţi tineri se duc la astfel de petreceri. Tinerii poate nici nu simt, foarte mulţi sunt asimptomatici, dar ei duc boala acasă. Atunci când un tânăr se îmbolnăveşte, riscă să-şi îmbolnăvească rudele, bunicii care sunt mai expuşi. Rugămintea mea către cei care participă la astfel de petreceri este să amâne", a declarat duminică Orban.

BREAKING 5.324 de cazuri noi COVID-19 în ultimele 24 de ore


În ceea ce priveşte Revelionul, premierul a spus că oamenii se pot caza în hoteluri, dar nu se vor putea organiza petreceri.

"Petrecerea de Revelion este considerată o petrecere privată, cum sunt nunţile, botezurile. Pot să se ducă la hotel, dar nu se vor putea organiza petreceri private", a mai explicat premierul Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.