Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, despre Vasile Dîncu: 'Mi se părea foarte straniu. Domnul Dîncu alături de tehnocrații recrutați nu se știe cum din guvernul Cioloș' - VIDEO

Facebook
Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit despre posibilele legături avute de liderul PSD Vasile Dîncu cu diverse persoane din serviciile secrete. Discuția a apărut după ce Liviu Dragnea a spus că Dîncu îi cunoaște pe diverși șefi din SRI.

„Nu știu... Să ne aducem aminte că în Guvernul tehnocrat a existat un singur ministru politic: vicepremierul Dîncu, din partea PSD. Mi se părea foarte straniu... Domnul Dîncu alături de tehnocrații recrutați nu se știe cum din guvernul domnului Cioloș (n. r.: zâmbește).

A avut întotdeauna o poziționare interesantă, interesantă ca să zic așa la domnul Vasile Dîncu”, a spus Ludovic Orban, la Realitatea PLUS.

Liviu Dragnea a relatat într-un interviu la Realitatea PLUS că, după alegerile parlamentare din 2016, câștigate de PSD, Eduard Hellvig și Florian Coldea i-au cerut să-l desemneze premier pe Vasile Dîncu (mai multe aici).

Vezi și: Ludovic Orban îl ironizează din nou pe Iohannis: 'Golful presupune să ai un venit mare și să ai timp' - VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.