Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, DEZLĂNȚUIT: Cîțu NU mai e nimic. Singura problemă a lui Iohannis e că nu va rămâne nimic din el și PNL

G4Media
Ludovic Orban

Fostul preşedinte al Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, la Digi24, că, aşa cum a anunţat deja, va pleca din partid în momentul în care PNL va face guvern cu PSD. El l-a atacat pe preşedintele Klaus Iohannis, despre care a spus că nu vrea să se pensioneze şi vrea după 2024 să fie premier, astfel că şi-a ales ca partener PSD-ul. ”Singura lui problemă este că nu va rămâne nimic nici din el şi nici din Partidul Naţional Liberal”, a arătat Orban.

”Am anunţat de două luni, dacă PNL face guvern cu PSD, voi pleca din Partidul Naţional LIberal”, a spus Orban. Despre faptul că atunci când s-a format USL a rămas în partid, el a precizat că era mai tânăr. Orban l-a criticat dur pe Florin Cîţu: ”Nu îl comparaţi pe Cîţu cu mine. Domnul Cîţu nu mai e nimic. De altfel şi în timpul campaniei, cei care l-au susţinut pe Cîţu nu dădeau doi bani pe el”, a spus fostul lider PNL, arătând că ”bătălia era schimbarea sa din fruntea partidului”.

”Dacă mă întrebaţi pe mine de ce Iohannis a utilizat toate pârghiile pentru a mă schimba, era exact acest proiect cu PSD”, a arătat Orban, precizând că şeful statului ştia despre el că niciodată nu ar fi fost de acord cu acest proiect cu PSD şi ar fi preferat Opoziţie.

Orban a spus că nu era necesar ca PNL să fie în Opoziţie, pentru că a construit o coaliţie care putea funcţiona patru ani de zile.

”De ce să distrugi o coaliţie de centru dreapta, de ce să aduci PSD la Putere? Puţină lume poate să înţeleagă. Eu am dat o explicaţie, şi cred că asta este. Iohannis nu vrea să se pensioneze şi vrea după 2024 să fie premier, exact cum a fost în 2009, şi şi-a ales ca partener PSD-ul. Singura lui problemă este că nu va rămâne nimic nici din el şi nici din Partidul Naţional Liberal”, a declarat Ludovic Orban. Fostul preşedinte PNL a spus că îl deranjează că astăzi PNL este ”o copie nereuşită a PSD”. ”La ora actuală nu e nicio diferenţă între conducerea PNL şi PSD, poate doar în mai rău”, a mai spus Orban.

Înntrebat dacă a existat o înţelegere între el şi Florin Cîţu ca acesta să meargă la BNR, Orban a răspuns: ”A fost o discuţie legată de subiectul ăsta. De altfel, se vede că el şi-a reglementat relaţiile cu BNR, încă din perioada când era ministrul Finanţelor, în guvernul pe care l-am condus eu”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.