Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban dezvăluie strategia PNL după consultările de la Cotroceni

Facebook
ludovic orban

Liderul PNL Ludovic Orban a afirmat joi, după consultările de la Cotroceni, că liberalii nu vor vota învestirea unui alt guvern. Tot el a anunțat că începând de săptămâna viitoare va avea un dialog cu toți partenerii politici pentru a stabili o strategie comună pentru declanșarea alegerilor anticipate.

„Începând de săptămâna viitoare vom avea un dialog cu toți partenerii care au fost alături de noi și care sunt alături de noi pentru a stabili o strategie comună de declanșare a alegerilor anticipate. În ceea ce mă privește, sunt foarte mulțumit de echipa guvernamentală. Miniștrii sunt oameni cinstiți, muncitori, dedicați și care au avut realizări spectaculoase. Din punctul meu de vedere, putem continua în aceeași formulă. Luni avem BPN, luăm decizia privind componenţa guvernului şi programul de guvernare”, a spus Ludovic Orban după consultările de la Cotroceni.

Ludovic Orban contrazice un fost judecător CCR: 'Cele 25 de OUG vor fi publicate în Monitorul Oficial. Există o procedură'

Ludovic Orban a anunțat că i-a prezentat preşedintelui decizia PNL de a susţine întrunirea condiţiilor pentru declanşarea alegerilor anticipate.

„Propunerea de premier este în conformitate cu hotărârea Consiliului Naţional, în persoana preşedintelui partidului, subsemnatul, Ludovic Orban. De asemenea, i-am prezentat preşedintelui decizia Partidului Naţional Liberal de a susţine întrunirea condiţiilor pentru declanşarea alegerilor anticipate”, a mai declarat Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.