Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban contrazice un fost judecător CCR: 'Cele 25 de OUG vor fi publicate în Monitorul Oficial. Există o procedură'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban Parlament

Ludovic Orban a afirmat, joi, că cele 25 de Ordonanțe de Urgență adoptate în ședința Executivului de marți seară vor fi publicate în Monitorul Oficial, deși există „voci” care spun contrariul, pentru că că Guvernul a fost demis.

„Cum să nu fie publicate? (cele 25 de OUG emise în ședința de marți - n.r) Există o procedură”, a zis Ludovic Orban, întrebat despre cele 25 de OUG emise în ședința de Guvern de marți seară, conform Mediafax.

Orban a zis că „a ascultat vocile” care spun că se poate să nu fie publicate în Monitorul Oficial, Guvernul fiind demis, dar „important e conținutul acestor acte normative, cara generează efecte benefice pentru România și realizarea unor obiective fundamentale”.

VIDEO Marcel Ciolacu se duce cu mandat la Palatul Cotroceni: 'Remus Pricopie are susținerea unei majorități parlamentare'

Ludovic Orban și-a întrerupt discursul, motivând că trebuie să meargă la consultările de la Palatul Cotroceni.

Și Raluca Turcan a susținut că OUG-urile sunt în drum spre Monitor, cel mai probabil și vor fi, cu siguranță, publicate, fiindcă au toate avizele.

„Acesta este o intoxicare. Nu există. În momentul în care premierul le aprobă în ședința de Guvern, vor fi publicate”, a zis Turcan, joi, pentru MEDIAFAX.

Toni Greblă a declarat, pentru MEDIAFAX, că cele 25 de Ordonanțe de Urgență adoptate marți de Guvern nu mai pot fi publicate în Monitorul Oficial, întrucât a fost publicată decizia prin care Guvernul este demis prin moțiune de cenzură..

Guvernul Orban a fost demis, miercuri, după ce Parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură inițiată de PSD și UDMR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.