Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban dinamitează PNL: 'Adrian Săftoiu vorbește în nume personal, trebuiau alegeri'

www.digi24.ro
ludovic orban dna

Adriana Săftoiu a anunțat că PNL ar trebui să renunțe la parlamentarii care au mai mult de 3 mandate, iar declarațiile purtătorului de cuvânt al partidului a provocat un taifun în interiorul formațiunii. Primul care a ieșit la înaintare e Ludovic Orban, fost prim-vicepreședinte din partea vechilor liberali până să fie pus sub acuzare de PNL.

Orban spune că Săftoiu a vorbit în nume personal și i-a atras atenția asupra declarațiilor sale. Deputatul le-a reproșat șefilor că nu au vrut să organizeze alegeri în partid pentru conducerea formațiunii după scrutinul local din iunie.

”Propunerile se fac în partid, nu în presă. Valoarea nu ține cont de vârstă, de criterii inventate. În PNL, cu mai mult de 3 mandate sunt parlamentari ca Vasile Blaga, Anca Boagiu, Cezar Preda, Dan Motreanu, Mihai Voicu, nu sunt foarte mulți, sunt vreo 10. Nu știu la cine se referea. Eu nu mă număr, eu sunt la al doilea mandat, pentru buna informare a doamnei Săftoiu. Nu eu hotărăsc dacă mă aflu pe listă, ci partidul. Încă nu m-am hotărât dacă voi candida.

Citește și: OBSEDAT SEXUAL Filmează sub fustele femeilor în supermarket / VIDEO

O să vorbesc public ca să știe toată lumea cum mi s-a fabricat acest dosar. O să spun adevărul meu când o să consider potrivit.

Noi avem un set de criterii de integritate ce urmează a fi interpretat de conducerea partidului. Eu nu am nicio problemă, trec aceste criterii. Prezența mea pe liste aduce un plus PNL.

Adrian Săftoiu a vorbit personal, partidul nu a luat o decizie în organismele statutare. Nu neg că sunt parlamentari care nu au luat cuvântul niciodată, sunt iluștri necunoscuți.”, a spus Ludovic Orban la B1 TV.

Fostul prim-vicepreședinte al PNL a vorbit și despre o eventuală revenire în fruntea partidului a lui Crin Antonescu.

Citește și: A fost publicată constituția apostolică “Vultum Dei Quaerere” a Papei Francisc

”Eu nu am nicio propunere pentru conducerea PNL. Am spus, după alegerile locale, că e bine pentru PNL să de facă alegeri pentru președintele partidului. Crin Antonescu s-a retras, nu mai vrea să revină.

Sunt multe lucruri care trebuie făcute în PNL, dar nici măcar lucrul minim pe care l-am propus, alegeri pentru conducere, nu s-a făcut. Nu sunt de acord nici cu varianta venirii lui Cioloș, a miniștrilor tehnocrați.

PNL nu trebuie să mai cadă în capcana unui discurs populist, să rivalizeze cu PSD.”, a adăugat Orban.

Citește și: Un nou capitol în istoria umanității se încheie: Ultima fabrică de acest tip se închide

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.