Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, după acuzaţiile lui Teodorovici: 'Eu nu comentez prostiile pe care le spune un caraghios care și-a bătut joc de finanțele publice'

Guvern
ludovic orban

Ludovic Orban a declarat că nu dorește să comenteze acuzațiile lui Eugen Teodorovici, potrivit cărora Guvernul ar urma să ia măsuri de austeritate. Premierul l-a catalogat pe social-democrat drept „un caraghios care și-a bătut joc de finanțele publice”.

„Eu nu comentez prostiile pe care le spune un caraghios care și-a bătut joc de finanțele publice în ultimii ani. Toate măsurile luate de Guvern în condiții dificile și într-un timp extrem de scurt au fost obligatorii. Noi a trebuit să ținem cont de toate hotărârile judecătorești care afectează bugetul și trebuiau onorate. Toate măsurile luate de PNL au fost măsurile pe care PSD nu le-a luat. Ce am greșit?”, a afirmat Ludovic Orban, întrebat cum comentează măsurile de austeritate pe care Eugen Teodorovici a acuzat că le va lua Guvernul, potrivit Mediafax.

Eugen Teodorovici a declarat, într-o conferință de presă susținută la sediul PSD, că Executivul nu are în vedere majorarea pensiilor și salariilor, în contextul în care nu sunt prevăzute creșteri în bugetele pe următorii trei ani în acest scop.

Fostul ministru de Finanțe a precizat că punctul de pensie nu va fi majorat. De asemenea, el a acuzat că PNL îi minte și pe bugetari atunci când susține că le vor crește salariile.

Senatorul PSD a mai anunțat că, în cazul în care Guvernul își va asuma răspunderea pe Legea bugetului de stat pe anul 2020, atunci PSD va sesiza CCR. El a adăugat că partidul nu se teme să depună o moțiune de cenzură, dacă Executivul are o astfel de acțiune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.