Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, după ce Gabriela Firea a anunţat că PSD îl cheamă la raport: 'Doamna ar trebui să reflecteze la dezastrul pe care l-a provocat în administraţie'

Facebook
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a reacţionat după ce prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, a anunţat că PSD îl va chema la raport în Parlament pe tema proiectului de buget, spunând că “doamna ar trebui să reflecteze la dezastrul pe care l-a provocat în administraţia Bucureştiului” şi la cheltuielile “nesăbuite” făcute cu clientele adunate din rândul PSD-ului din toate localităţile din jurul Bucureştiului.

Ludovic Orban a fost întrebat joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, ce părere are despre afirmaţia Gabrielei Firea potrivit căreia va fi chemat în Parlament pentru răspunde unor chestiuni pe tema bugetului de stat.

Citește și: Monica Pop a răbufnit, după ce valul 2 de coronavirus a prins nepregătite autoritățile: De ce nu mai avem producții autohtone și importăm orice?

“Doamna Firea a pierdut alegerile pentru Primăria Capitalei şi sfatul pe care i l-am dat astăzi primarului general ales a fost acela să facă un audit foarte serios la Primăria Capitalei care a fost lăsată plină de datorii de fostul primar general în condiţiile în care bucureştenii nu au simţit aproape nimic de pe urma mandatului de patru ani al fostului primar general. Eu cred că doamna ar trebui să reflecteze la aceste lucruri, la dezastrul pe care l-a provocat în administraţia Bucureştiului, la cheltuielile nesăbuite făcute cu clientele adunate din rândul PSD-ului din toate localităţile din jurul Bucureştiului în societăţi care nu au niciun fel de utilitate pentru binele public al Bucureştiului şi în alte cheltuieli iresponsabile pe care le-a declanşat fără să aibă resursele financiare necesare. În privinţa legii bugetului de stat, obiectivul nostru este acela de a adopta legea bugetului de stat şi legea bugetului asigurărilor sociale de stat până la data de 31 decembrie”, a declarat Orban.

Citește și: Alexandru Rafila profețește dezastrul: În maxim o lună cazurile de coronavirus se pot dubla, iar decesele, tripla!

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a anunţat că social-democraţii au decis joi să îl cheme la raport pe prim-ministrul Ludovic Orban privind proiectul de buget pe anul viitor.

”Dacă nu este nimic de ascuns şi dacă Guvernul nu are intenţia de a majora TVA, atunci de ce Executivul nu pune în transparenţă decizională proiectul de buget pe 2021”, a adăugat Firea.

Citește și: Simona Halep a câștigat procesul cu ANAF! Ce sumă uriașă are de recuperat sportiva .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.