Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, după ce s-a bătut palma pentru Bugetul Multianual: 'România va beneficia de 46,4 miliarde de euro'

Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a transmis, marți, că salută acordul asupra Bugetului Multianual al Uniunii Europene, vestea bună pentru România fiind că va beneficia, în următorii ani, de 46,5 miliarde de euro.

„Salut acordul asupra Bugetului Multianual al Uniunii Europene la care s-a ajuns între Parlamentul European, președinția Consiliului și Comisia Europeană! Este o veste extraordinară pentru România, care va beneficia în următorii ani de 46,4 miliarde de euro”, a scris Ludovic Orban, pe Facebook.

Citește și: Beatrice Mahler, declarație absolut șocantă: ‘Intrăm în gardă fără locuri, trebuie să intubăm pacienții pe secție’

Potrivit premierului, acestor fonduri li se adaugă cei 33,5 miliarde de euro din Planul de Redresare, ajungând la un total de aproape 80 de miliarde de euro.

„Sunt bani care vor fi folosiți cu chibzuință pentru dezvoltarea României, pentru a aduce bunăstare fiecărui român, prin intermediul proiectelor europene”, a mai scris Orban.

Citește și: Stelian Tănase îl desființează pe primarul Brașovului, Allen Coliban, după ce a mințit în CV: Este un impostor, pur și simplu – un mare mincinos.

Parlamentul European a ajuns marți la un acord, după negocieri lungi cu Consiliul UE, privind Cadrul Financiar Multianual (MFF) 2021-2027 și resursele financiare proprii, care însumează peste 1.800 de miliarde de euro pentru relansarea economiei, Acordul Verde European și Agenda Digitală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.