Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban e singura variantă de premier PNL (deputat)

PNL siglă

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi spune că singura varianta de premier a PNL este Ludovic Orban, in contextul zvonurilor privind faptul ca Iohannis l-ar impinge pe seful guvernului pentru o candidatura la primaria Capitalei.

„Ludovic Orban e singura variantă de premier discutată în PNL în ultimii ani. Cutuma președintelui de partid care e și premier e cea mai logică și eficientă în România (și nu numai): uitați-vă ce s-a întâmplat cu guvernarea PSD din 2016 până în 2019. Trei cabinete eșuate, dintre care două și le-au dărâmat singuri - pentru ultimul fiind nevoiți să găsească un politician care credea că Iranul e în UE. Din acest motiv, și după alegerile anticipate alegerea instituțională firească rămâne președintele PNL, care a fost și votat în acest sens de forurile partidului.

Cât despre candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, unde este vital să eliminăm administrația incompetentă și agresivă Firea, momentul în care vom putea vorbi răspicat despre acesta vine după finalizarea alegerilor în PNL București, adică la începutul lunii februarie. Discuțiile despre toți candidații la locale din București vor avea loc doar pe un fond de stabilitate și legitimitate - doar am învățat ceva din experința din 2016", a scris Ovidiu Raetchi pe contul de Facebook.

Vezi si: ALERTĂ - Lovitură cruntă pentru România: Comisia Europeană a suspendat finanțarea celui mai important proiect de infrastructură (fost ministru) .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.