Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, enervat de Florin Cîțu: 'O să interzică ca eu să pot să vorbesc cu colegii mei? E imposibil!' - VIDEO

stiripesurse
ludovic orban, la congresul UDMR

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că acuzațiile echipei lui Cîțu, conform cărora Orban dă telefoane prin partid pentru consolidarea poziției sale, sunt o „nerușinare”. Orban a explicat că așa a făcut mereu campanie, din om în om, și nimeni nu o să-l poată împiedica să își ducă la bun sfârșit campania.

„Criza trebuia soluționată până acum. Din păcate actorii nu au soluționat această criză. A fost o criză generată de premier. Demiterea Ministerului Justiției nici măcar nu mi-a fost comunicată, doar cu două minute înainte să fie anunțată printr-un SMS. I-aș fi transmis că demiterea ar fi generat o criză. PNL a decis în BPN că va susține la moțiunea de cenzură Guvernul, așa cum e în fișa postului fiecărui om din PNL. Colegii îmi făceau campanie în partid că eu mă grăbesc să pice guvernul Cîțu, dar pe de altă parte eu trebuie să respect Constituția.

E nerușinare (n. r.: cu referire la reproșul că dă telefoane prin partid pentru a discuta cu colegii săi). Așa facem campanie, prin telefoane, din casă în casă. Cum adică?! O să interzică ca eu să pot să vorbesc cu colegii mei? E imposibil! Așa a fost mereu modul meu de a face campanie: relația directă cu oamenii. E fundamental să discuți față în față cu oamenii și poți să afli mai multe din ce îl apasă.

Articolul 71 din statutul PNL spune foarte limpede că fiecare delegat votează liber. Îi sfătuiesc pe colegii care nu știu să citească.”, a spus Orban, la Europa FM.

Orban susține că are o susținere numeroasă, chiar dacă echipa lui Cîțu spune că nu e așa.

„În timpul campaniei mulți din susținătorii domnului Cîțu mi-au zis că nu o să am nici măar 10. În ciuda presiunilor eu am strâns 20 de filiale”, a punctat Orban.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.