Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban face show în Parlament: Nu v-aș vota nici măcar primar la Dobroiești! Nu pot vota vâslașul lui Dragnea!/ Video

Ludovic Orban

Fostul premier Ludovic Orban a ținut un discurs exploziv în Parlament, dar când era în focuri, Nicolae Ciucă i-a tăiat microfonul.

”Vă anunț că parlamentarii liberali de dreapta nu au cum să voteze învestirea acestui Guvern. noi, spre deosebire de cei cărora le-am dat trei trandafiri, noi suntem consecvenți cu ce le-am promis oamenilor.

Domnule Ciolacu, eu nu v-aș vota nici măcar la Dobroiești ca primar. Nu am să votez pe cineva care nu știu ce liceu a terminat, când și-a luat BAC-ul, un om care și-a făcut doctoratul la Academia SRI, dar care a fost exmatriculat și de acolo.

Nu am cum să votez băiatul bun la toate gonacul lui Hayssam, vâslașul lui Dragnea. Nu am cum să votez un om care ține România în sărăcie!

Nu am cum să votez Guvernul Ciolacu, pentru că programul ăsta este un bla-bla-bla. Mai bine scriați programul ăsta de guvernare pe hârtie igienică, nimeni nu-l va respecta.

Domnule Ciolacu, sigur citiți mai bine decât doamna Dăncilă, dar doamna Dăncilă vă depășește ca  realizări în CV, dar și în onestitate.

La final, vă fac cadou cartea ”Pas cu pas” a președintelui Iohannis, luată de la un anticariat.”, a spus Orban.

Orban ar fi vrut să continue, dar Nicolae Ciucă i-a tăiat microfonul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.