Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban îi plătește o poliță lui Klaus Iohannis

klaus iohannis ludovic orban

Prim-vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, nu a uitat faptul că Iohannis i-a tras preșul de sub picioare, chiar înainte de a pleca la Cotroceni. Mai voalat, Orban i-a tras o directă lui Klaus Iohannis.

Prezent într-o emisiune la Antena 3, Orban a explicat că MRU nu are cum să fie consilierul personal al lui Klaus Iohannis, asta deși din partea Administrației Prezidențiale a fost comunicat altceva.

Între domnul Klaus Iohannis şi Mihai Răzvan Ungureanu nu există niciun fel de relaţie contractuală. Nu poate exista. Şi nu l-am auzit pe domnul Klaus Iohannis să declare că are ca şi consilier pe cineva în persoana lui Mihai Răzvan Ungureanu (...) După ştiinţa mea un preşedinte nu poate avea consilier personal. Nu a fost prezentat aşa de domnul Klaus Iohannis”, a declarat Ludovic Orban, la Antena 3.

Orban este însă contrazis de purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, Tatiana Niculescu Bran. ”Președintele României l-a numit pe domnul Mihai Răzvan Ungureanu consilier personal, funcție onorifică neretribuită”, precizează Tatiana Niculescu Bran.

Sursa FOTO: Puterea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.