Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban îl acuză pe ministrul Apărării de iresponsabilitate - A pus în pericol buna funcţionare a Armatei Române

Inquam Photos / Octav Ganea
ludovic orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, că nu comentează deciziile instanţelor, dar a ţinut să precizeze că demersul ministrului Apărării a fost iresponsabil şi a pus în pericol buna funcţionare a Armatei Române, potrivit news.ro.

„Nu comentez deciziile instanţelor. Însă demersul ministrului Apărării, Gabriel Leş, a fost un demers iresponsabil, care a pus în pericol buna funcţionare a Armatei Române. Nu pot să nu remarc faptul că o astfel de decizie se ia tocmai când are loc o reuniunea informală a miniştrilor apărării, în ziua în care secretarul general al NATO a avut o întrevedere cu preşedintele Klaus Iohannis. În rest, nu comentez decizia“, a declarat Ludovic Orban.

Armata rămâne fără şef după ce MApN a obţinut în instanţă suspendarea decretului prin care mandatul lui Nicolae Ciucă la conducerea Statului Major al Apărării a fost prelungit.

Curtea de Apel Bucureşti a decis joi suspendrea decretului privind numirrea lui Ciucă, în procesul în care MApN a cerut "anulare act administrativ +suspendare dec. nr. 1331/28.12.2018", pârâţi fiind preşedintele Klaus Iohannis şi Administraţia Prezidenţială, acţiune depusă în 11 ianuarie. Decizia nu este definitivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.