Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban îl contrazice vehement pe Alexandru Rafila: O prostie pe care am auzit-o și la PSD! - VIDEO

Facebook
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a spus luni că i se pare „o prostie” impunerea purtării măștii de protecție în familie după ce reprezentantul României la OMS, profesorul Alexandru Rafila, a declarat că după începerea anului școlar, ar fi bine ca măștile de protecție să fie folosite și în familie, mai ales în cazurile în care copiii intră în contact cu bunicii.

  • „Nu putem sa impunem o astfel de regula. Ce se intampla intr-o familie depinde de familia respectiva, nu putem impune noi astfel de reguli. Am mai auzit prostia asta, s-a facut campanie si de catre PSD ca Guvernul vrea sa introduca obligativitatea mastii in familie, asta e o prostie, niciodata un guvern nu poate sa impuna asa ceva”, a reacționat, luni, premierul Ludovic Orban.

Ce a declarat Alexandru Rafila:

„Ceea ce cred că ar mai fi de făcut odată cu începerea şcolii ar fi regândirea interacţiunilor pe care le vor avea copiii cu persoanele vârstnice din familie, care nu trebuie evitate, dar trebuie oarecum, nu reglementate, dar să respecte anumite proceduri interne ale familiei, în care interacţiunea cu vârstnicii care au boli cronice să fie oarecum la distanţă, să se ia măsurile legate de mască. Utilizezi masca şi în casă, de exemplu, dacă vreau să stau cu bunicul meu, şi o utilizează şi el. Nici lucrul acesta nu a fost discutat, dar e legat de începerea şcolilor în mod evident”

Citește și: Variante de Guvern post-moțiune (surse) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.