Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban îl pune la punct pe Florin Cîțu din cauza ratării țintei de vaccinare: 'Cine a stabilit ținte, trebuie să le urmărească'

orban citu

Într-o postare făcută pe Facebook pe 9 aprilie, Florin Cîțu spunea că, atât el, cât şi Executivul au ca obiectiv atingerea de 5 milioane persoane vaccinate până la 1 iunie, iar până la 1 august să fie vaccinate 10 milioane de persoane.

Ludovic Orban nu a ratat ocazia de a-l pune la punct pe Florin Cîțu, după ședința coaliției, la care premierul a lipsit. Președintele Camerei Deputaților a recunoscut că s-a discutat despre restricții ce urmează să fie impuse persoanelor nevaccinate, dar și acordarea de stimulente pentru românii nevaccinați.

Citește și: Ludovic Orban îi cere lui Florin Cîțu o strategie clară pentru Roșia Montană: 'Este necesar un plan de conservare a zonei, dar și de dezvoltare'

”Trebuie să creștem procentul de vaccinare prin niște stimulente și măsuri care să permită doar persoanelor vaccinate să aibă acces. Este foarte puțin probabil să ajungem la zeci de mii de cazuri. INSP a emis 4 scenarii posibile de creștere. Mulți români s-au vaccinat, alții au trecut prin boală, așa că riscurile sunt mai mici.

Cine a stabilit ținte, trebuie să le urmărească. Eu m-am ferit să stabilesc ținte. Activitatea de vaccinare continuă. Trebuie să găsim soluții de a stimula vaccinarea, cum sunt bonurile de masă, care s-au folosit în alte țări. Vorbim despre accesul celor nevaccinați la activități neesențiale, cum ar fi mersul la mall.”, a precizat Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.