Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, ipoteză explozivă, chiar de ziua lui Iohannis: el a fost calul troian al PSD!/ Video

Inquam Photos - George Călin
Inquam Klaus Iohannis Ludovic Orban Iohannis Orban

Parlamentarii Forța Dreptei, în frunte cu Ludovic Orban, au mers la Cotroceni pentru a protesta împotriva președintelui Klaus Iohannis, chiar de ziua acestuia de naștere.

În fața Palatului Cotroceni, Orban l-a acuzat pe Iohannis că a trădat cele 6,5 milioane de voturi primite și a spus că actualul președinte s-a dovedit a fi, de fapt, ”calul troian al PSD”.

”Klaus Iohannis este o mare dezamăgire, este un om care a trădat votul celor 6,5 milioane de români care au avut încredere în el. Vă mai aduceți aminte: voi scăpa România de PE-SE-DE! De fapt, Klaus Iohannis s-a dovedit a fi calul troian al PSD”.

Cxistă posibilitatea ca fix de ziua sa de naștere, președintele să nominalizeze un nou premier din partea PSD. Acesta ar putea fi ultimul premier desemnat de către Klaus Iohannis în mandatele sale prezidențiale, dat fiind că PSD și PNL și-au propus să guverneze până la alegerile parlamentare din 2024, iar mandatul președintelui se va încheia în anul 2024.

În cele două mandate, Klaus Iohannis a desemnat 9 prim-miniștri (pe Victor Ponta de mai multe ori). Dintre aceștia, 4 au fost de la PNL, iar 4 de la PSD. Dacian Cioloș a fost premier independent, dar PSD i-a asigurat majoritatea în Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.