Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban își anunță VICTORIA în cursa pentru șefia PNL: Cîțu NU cunoaște la fel de mulți membri de partid

Inquam Photos / Octav Ganea
citu orban

Preşedintele PNL Ludovic Orban se declară convins că va fi reales în funcţia de preşedinte al PNL. El susţine că întreaga echipă care şi-a anunţat susţinerea faţă de Florin Cîţu nu cunoaşte câţi membri de partid cunoaşte el, pe numele mic şi cu număr de telefon.

Întrebat duminică, într-o conferinţă de presă în judeţul Neamţ, ce va face dacă nu va fi reales preşedinte al PNL, Ludovic Orban a răspuns: „Voi fi ales”.

„Voi câştiga preşedinţia Partidului Naţional Liberal”, a mai spus Orban.

Citește și: LOVITURĂ pentru toți șoferii! Coaliția PNL-USR-PLUS pregătește o NOUĂ amendă

El susţine că întreaga echipă a lui Florin Cîţu nu cunoaşte la fel de mulţi membri ai PNL câţi cunoaşte el.

„Eu am câştigat preşedinţia PNL şi am avut un competitor care a fost sprijinit, la vremea respectivă, de multe organizaţii judeţene, vreo 20 de preşedinţi de organizaţii judeţene, că organizaţii judeţene e un pic mai complicat... Aici e o mare diferenţă între mine şi nu mă refer la contracandidat, mă refer la toată echipa care zice că-l susţine: nu cred că, împreună, ei cunosc un număr la fel de mare de membri ai PNL pe numele mic, cu telefon mobil şi cu care să fi interacţionat de-a lungul timpului, câţi membri cunosc eu”, a afirmat Ludovic Orban duminică după amiază, într-o conferinţă de presă în judeţul Neamţ.

Întrebat ce crede că va urma după alegeri, Orban afirmă că garantează unitatea PNL după ce va câştiga un nou mandat la conducerea partidului.

„În ceea ce priveşte ceea ce va urma. (...) Eu sunt un garant al menţinerii unităţii PNL după ce voi câştiga alegerile în partid. (...) Politica este o chestiune de încredere şi de morală. Nu poţi să faci politică dacă nu ai capacitatea de a câştiga şi de a menţine încrederea oamenilor în tine, ca să poţi să câştigi şi să menţii încrederea oamenilor în tine, trebuie să fii serios, consecvent, să ai principii, să ai convingeri, să nu te schimbi într-o parte sau cealaltă în funcţie de cum bate vântul, să te ţii de cuvânt”, a adăugat Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.