Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban își caută aliați de centru-dreapta: 'Iohannis şi conducerea PNL au lăsat orfani 6,5 milioane de alegători'

Facebook
Ludovic Orban

Liderul partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, la Constanţa, că formaţiunea pe care o reprezintă susţine orice formă de colaborare cu partidele democratice referitor la alegerile de anul viitor, cu condiţia generării a "ceva" care să funcţioneze şi să nu dezamăgească alegătorii, scrie Agerpres.

"În ceea ce ne priveşte pe noi, Forţa Dreptei, suntem o formaţiune politică de orientare liberal-conservatoare. Noi am luat decizia să constituim Forţa Dreptei pentru că Iohannis şi conducerea PNL au lăsat orfani 6,5 milioane de alegători care şi-au spus speranţele şi încrederea în ei. (...) Noi vrem să-i reprezentăm pentru că ei nu mai sunt reprezentaţi astăzi de nimeni. PNL a devenit un argat umil care execută toate comenzile PSD-ului. PNL a murit. În schimb, liberalismul, societatea există şi el trebuie reprezentat. Iar România are nevoie de o alternativă serioasă, o alternativă de oameni bine pregătiţi, o alternativă de oameni care ţin la democraţie, care au capacitatea de a veni cu soluţii pentru problemele cu care se confruntă România”, a spus Orban, într-o conferinţă de presă.

„Din acest motiv, noi, Forţa Dreptei, avem o rezoluţie luată în cadrul conferinţei naţionale, care a spus foarte clar că noi susţinem orice formă de colaborare cu formaţiunile politice democratice, euroatlantiste de centru-dreapta, indiferent că este vorba de pact de colaborare în alegeri, de sprijin reciproc în alegeri, pact de sprijin în turul doi, alianţă electorală, alianţă politică sau alianţă de guvernare, atât alianţă de guvernare locală, cât şi alianţă de guvernare naţională", a continuat acesta.

Ludovic Orban participă la Şcoala politică a tineretului Forţa Dreptei, eveniment la care au luat parte, în calitate de invitaţi, preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, şi vicepreşedintele Uniunii Salvaţi România (USR) Ionuţ Moşteanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.