Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban: Klaus Iohannis este pus în situații umilitoare

Inquam Photos - George Călin
Inquam Klaus Iohannis Ludovic Orban Iohannis Orban

Liderul Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, la Blaj, că nu crede că este bine pentru partid ca preşedintele acestuia să fie atacat sistematic, să fie pus în tot felul de situaţii umilitoare şi mai ales ca unii să se comporte ca şi când nu ar mai exista preşedinte la PNL.

"Nu mi-am dorit această competiţie şi am încercat odată cu apariţia acestei competiţii să rămân echilibrat, să rămân pozitiv, constructiv, să transmit către colegii mei şi către opinia publică doar viziunea mea, proiectele mele, obiectivele mele. Deşi am fost provocat de multe ori, am evitat aproape sistematic să intru în polemică cu colegii mei, deşi de multe ori s-a sărit calul, şi nu cred că este bine pentru PNL ca preşedintele PNL să fie atacat sistematic, pe diferite canale, să fie pus în tot felul de situaţii umilitoare şi, mai ales, să se comporte precum ca şi când nu ar mai exista preşedinte la PNL. Voi râmâne în aceeaşi conduită. Pentru mine, PNL este mai important decât fiecare dintre noi", a declarat Ludovic Orban în cadrul şedinţei Colegiului Director Judeţean (CDJ) al PNL Alba, informează Agerpres. 

El a adăugat că, după ce a slujit PNL peste 30 de ani, după ce a promovat sistematic ideile liberale, i s-ar "rupe inima" ca munca fiecăruia dintre liberali "să se ducă de râpă".

"Suntem într-un moment foarte dificil, un moment pe care va trebui să îl trecem cu bine pentru PNL", a opinat Orban.

El le-a transmis delegaţilor care vor fi prezenţi la alegerile din 25 septembrie să evalueze care dintre candidaţii care sunt înscrişi în competiţie răspunde "cel mai bine exigenţelor foarte mari" cărora trebuie să le facă faţă preşedintele PNL.

"Judecaţi cu mare atenţie, nu gândiţi în funcţie de un interes de moment al unuia sau altuia. Mulţi îşi întemeiază judecăţile pe diferite câştiguri în plan personal. Aici nu e vorba de câştig în plan personal. S-ar putea să câştige ceva pe moment în plan personal şi până la urmă să pierdem cu toţii", a mai Spus Ludovic Orban.

Liderul PNL a fost prezent sâmbătă la şedinţa Colegiului Director Judeţean (CDJ) PNL Alba.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.