Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban le cere politicienilor să nu profite de epidemia de coronavirus: 'Nu e un subiect politic, vizează viața oamenilor'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam CNSSU Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă

Ludovic Orban a anunțat că Guvernul a decis interzicerea, până pe 31 martie, transportul public rutier înspre și dinspre Italia. Totodată, premierul demis le-a cerut liderilor politici să nu încerce să câștige capital politic pe seama epidemiei de coronavirus care afectează România.

”Am luat măsuri de întărire a controalelor la granițe. Vor fi controale mai stricte pe rutier și feroviar, după ce am suspendat zborurile.

Citește și: Acuze dure! Farmaciile fac speculă cu măști! Prețurile au explodat, odată cu răspândirea coronavirusului

Am avut discuții despre starea stocurilor pentru combaterea virusului COVID - 19. Însemn la calm, comportament rațional. Printr-o conduită adecvată putem contribui la reducerea riscurilor de contaminare a altor cetățeni cu acest virus și menținerea sub control a cazurilor care apar.

Fac un apel către ceilalți lideri politici: nu e un subiect politic, vizează viața oamenilor. Nu sunt de acord să se facă jocuri politice, calcule politice, să câștige capital politic, pentru că există riscul de a se prezenta informații eronate.”, a declarat Ludovic Orban.

Citește și: Monica Anisie a transmis! Se iau măsuri de urgență pentru prevenirea și combaterea îmbolnăvirilor cu COVID-19 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.