Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, luat în colimator de Emil Boc. Primarul Clujului: 'Și noi o să întrebăm mai sus. Criteriile nu cred că au fost cele mai potrivite'

Inquam Photos / Octav Ganea
emil boc

Organizația PNL Cluj este total nemulțumită de modul în care reprezentanții partidului de la centru au negociat funcțiile de prefect. PNL pierde la Cluj această funcție, post luat de UDMR. Primul care a transmis un semnal de nemulțumire a fost Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj (mai multe aici).

„Este foarte greu să explicăm celor de la PNL Cluj cum organizația cu cele mai multe voturi pe care le-a adus la PNL a pierdut funcția de prefect... De asemenea, n-am pierdut nici o alegere.

E greu să le explici colegilor că organizația nu poate menține această funcție de prefect. Dar, pe de altă parte, nu sunt abusrd. Criteriile nu cred că au fost cele mai potrivite și care să recompenseze performanța.

Nu sunt critici ceea ce spun eu, sunt constatări! Evident că și noi o să întrebăm mai sus, cum se zice în popor. Aceste întrebări sunt pe buzele tuturor din partid la Cluj. Am redat o stare de fapt”, a declarat Emil Boc la Digi24.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.