Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban: 'Majoritatea ţărilor sunt deschise la organizarea de secţii de votare; un rezultat - până săptămâna viitoare'

Facebook
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, referitor la alegerile parlamentare în diaspora, că sunt puţine ţări care impun restricţii în privinţa organizării secţiilor de votare, menţionând că până săptămâna viitoare va fi cunoscut un rezultat în această privinţă, dar că deciziile depind de evoluţia epidemiei în aceste ţări.

"Vom avea un rezultat privitor la secţiile de votare şi mai ales la regulile care trebuie respectate în materie de derulare a procesului electoral într-un orizont de timp, sfârşitul săptămânii, începutul săptămânii viitoare. Există posibilitatea să nu fie definitive aceste decizii, pentru că nu putem anticipa care este evoluţia epidemiei în anumite ţări în care există o diasporă românească numeroasă. Dar noi suntem în negocieri serioase şi pot să vă spun de pe acum că foarte puţine pun restricţii, marea majoritate a ţărilor sunt deschise la organizarea de secţii de votare. Sigur, rămâne să stabilim condiţiile efective în care urmează să se organizeze secţiile de votare, să se deruleze procedura de vot, inclusiv legat de faptul că acolo unde există restricţii de circulaţie să se permită cetăţenilor români care se duc la secţia de votare să fie o excepţie la restricţiile de circulaţie", a afirmat Orban după o vizită la Transgaz, întrebat în legătură cu votul cetăţenilor din afara ţării la alegerile parlamentare din 6 decembrie, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Alexandru Rafila: ‘Ministerul Sănătăţii are nevoie de o strategie mai clară şi o coordonare mai bună”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.