Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban mărturisește: La un moment dat nu mai înțelegeam nimic

Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban susține că nu a înțeles disputa din Senat pe Legea carantinării, asta în condițiile în care legea trecuse prin Camera Deputaților. Orban a spus că la un moment dat ”nu mai înțelegeam nimic”.

Citește și: 777 cazuri NOI de coronavirus în România: 757 de români s-au EXTERNAT la cerere

”Nu l-am înțeles (jocul PSD n.r.)! A durat foarte mult adoptarea legii. Noi imediat după publicarea deciziei și motivării CCR am lucrat 2 zile și 2 nopți și l-am trimis la Parlament. În Camera Deputaților proiectul a trecut repede, dar în Senat a durat enorm. La un moment dat nici nu mai înțelegeam: PSD-ul din Camera Deputaților a zis într-un fel, PSD-ul din Senat critica legea, au găsit tot felul de chichițe.

Am fost lipsiți de instrumente, după decizia CCR și nu putem proteja sănătatea oamenilor. Nu mai putem detașa medicii acolo unde este nevoie, pentru că virusul nu se răsâpândește peste tot la fel. Prin legea 55, practic, ne-au interzis detașările medicilor.

Avem foarte multe situații de oameni care au plecat în ciuda sfatului medical, avem oameni care s-au externat și ulterior s-au reinternat. Avem oameni care au și murit din această cauză.

Există o întreagă campanie, am văzut aplaudacii de la Ambasada Rusiei cum aplaudau. Cei de la PSD au chemat în Parlament negaționiștii, conspiraționiștii, cu ei s-au consultat. Una peste alta, în această perioadă riscul de răspândire a virusului a crescut.”, a spus Ludovic Orban, la Realitatea Plus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.